05 Jun 2009

Bos Dah Kena Kuarantin di Kantin..Yesss!!!!

Hormon2 gusar aku memang tepat!!!!!
Naluri penuh keibuan aku tidak perlu disangkal lagi..
bos aku dah mula dikuarantinkan semalam..
tp die kate best...!!
sebab dapat makan2 free sambil tgk tv kat rumah...

tp kami di opis tak enjoy pun walaupun die takde..
sebab masing2 tengah suspek ade H1N1..
masing2 mengaku pernah berdampingan dengan beliau..
masing2 mengaku mengalami gejala pening2 meloyakan tekak, muntah2 (yg ni gejala lain),
merasa lengoh2 badan, mata pedih, sakit tekak, batuk ngada2 dan sebagainye...
cume sesak napas buat setakat ni masih belum ade lg..

tp pelik gak..
orang yg kena kuarantin ok pulak aku tgk..
takde pun gejala2 seperti di atas..

hmmm...agak memusykilkan ni..
dikuatiri mereka serta aku mengalami pendemik yg lain..
hoh???!!!

sidang mesyuarat tergempar sedang diadakan bagi membincangkan tentang gejala2 H1N1 yg berjaya dibawa masuk oleh bos Lim..kelihatan Cik Paeis sedang melontarkan idea2 bernas kepada ahli lembaga hitam (mesyuarat)...manakala pn noreha sedang asyik tertunduk & tawaduk menghayati tido..ish..ish..

6 ulasan:

nurhareza berkata...

hye.. kenkawan.. pls tukar add blog kite guna this add :
http://rezadoubtfire.blogspot.com/

manusia~normal berkata...

nape tibe2 tukar blog??

FaRiHaH^THaLHa berkata...

paies.. sama2 la kite berdoa supaya bos yg tersayang selamat dari jangkitan H1N1..

manusia~normal berkata...

kak farihah,
die dah bgtau yg die ok..arini die dah bebas dari tahanan dah..pegi kuantan..

makcikkantinpemalas berkata...

Alahai cian nyer bos korang....
Smart lah ini picha.
Sy suka.
kamu sungguh hebat
sy bangga dgn kamu!

manusia~normal berkata...

makcikkantin,
gamba cilok kt flickr mmg smart..ahaha..
makcik arini kt kantin ade lauk ape??lapar la..=D