20 Mei 2009

3 Cincin Dalam Perkahwinan..

Sekarang ni kwn baik merangkap roomate aku tgh bizi... yelah, nak jadi minik org ujung tahun ni kan..mula la sibuk cari tu ini, tempah tu ini...belajar masak lauk pauk tu, lauk pauk ni..
beshnye...
Tp kadang2, die tak sesibuk mane pun..aku punye sibuk lebih dari die pulak dah..aku yg pikir nak die pakai baju ape..tema ape..hantaran ape...nak amik tukang tangkap gamba kat mane...
tak aihhh....
aku bukan bizi body punye orang..aku memang caring & loving orgnye tau..jadi hal2 urusan pekahwinan die mmg sedikit sebanyak aku terpakse masuk campur..(aku tau ko redhooo kan nok...??)
Okeh..arini nak cerita serba sedikit pasal istilah pekahwinan..simple je...
bak kate abah aku yg tak bape terer english tu kan,
"sampel2 (simple) sudahhhh".. janji bunyi belakang same maka maksudnye adalah same ye tuan2 & puan2...abah memang hebat!!!!!ahahaha...
Baiklah..bebalik pasal pekahwinan td..orang cakap dalam perkahwinan ade 3 cincin....

petama...

engagement ring....


kedua...


wedding ring....

ketiga...


sufferRING....


Betul ke????


8 ulasan:

Tijah berkata...

hahahaa. suffer ring tu cam betul jer....
*kekadang je la

manusia~normal berkata...

ahahaha...tang mano suffer eh tu???

Tijah berkata...

tang kono buek kojo umah sensorang xdo org nak tolong. hahahah

manusia~normal berkata...

laa..cem & abg carlos mano poie eh???xtolong ko???

Lydia Rusli berkata...

cantekkkk wedding ring tu, paeis...bleh laa aku wat sample cincin kawin nanti...huhuhu~ :D

manusia~normal berkata...

lyd..ko amik sample yg suffering tu udah le...ahahaha..

Leen berkata...

Aku pilih supering. Selain dari boleh letak di jari jemari aku yg melentik ni boleh juga di makan...

manusia~normal berkata...

leen: ahahah..cam kanak2 ribena lah ko ni mkn suporing...dah jadik bini org ni cubo makan pil2 herba yg boleh mngembalikan dara..baru boto..ahahah..